söndag 15 december 2013

Video: Aaron Russo om konspirationstankar, bland annat Rockefeller

Konspirationsteorier. Vi har alla sett många konspirationsteorier genom åren. Dom flesta av teorierna är ganska svåra att tro på. Jag har i alla fall svårt att tro på vissa saker. Skulle 9/11 var iscensatt av högt stående bankirer? Det upplevs överdrivet. Själv kan jag tycka att vissa drar lite väl stora paralleller, men samtidigt undrar man om allt kan vara fiktion?
Låt mig bara säga att jag är alltför okunnig i ämnet för att ens ha någon åsikt!

Följande är dock en intressant filmsnutt där Aaron Russo (amerikansk filmproducent) pratar om sina samtal med Nick Rockefeller. Bland annat om "women liberation act". Sponsrad av Rockefeller tydligen. Det pratas också om att målet är att vi alla ska få ett RFID chip (med data om vem vi är, pengar osv), så vi kan kontrolleras totalt, avskaffandet av kontanter mm.Vi ser ju redan hur kontanter uppmålas som smutsiga och svarta, kriminellas verktyg osv (trots att det går att göra samma sak digitalt). Allt för att försöka få oss att avskaffa kontanter så vi lättare kan kontrolleras inom bankväsendet (plus att det tar ner risker för bankerna vad gäller "bankruns" mm)!

Apropå sponsring av "Women liberation act"... Anledning: Det gick inte att beskatta hälften av befolkningen (kvinnorna) då dom inte lönearbetade.När kvinnorna var ute och arbetade så blev det skolan som tog över utbildning av barnen (istället för hemmafrun) så dom kunde indoktrineras med vissa värderingar från skolväsendet istället. Jag har själv gått i skolan där enbart vissa ekonomiska teorier lärs ut, tex Keynes etc. Vi ska indoktrineras, plugga hårt, skaffa en bra jobb, bli bra producerande anställda etc.

Mer produktion och mer beskattning och mindre familjeuppfostran blev alltså resultatet.

Jag är givetvis för frihet i alla slag, men det är intressant att höra att det kanske fanns andra motiv till "sponsringen" av kvinnans frigörelse från hemmets bojor. Allt är inte vad man tror. Det finns bakomliggande motiv ofta.

Aaron Russo avled en tid efter intervjun i cancer som det verkar diskuterats en hel del om.

Bilda dig en egen uppfattning. Jag vet inte vad jag ska tro.